+38 (067) 378-13-60  

Ми працюємо: 09:00 - 19:00

  • Двоспальний двосторонній комплект постільної білизни на блискавці 180*220 Сатин Люкс (20121) TM КРІСПОЛ Україна

Двоспальний двосторонній комплект постільної білизни на блискавці 180*220 Сатин Люкс (20121) TM КРІСПОЛ Україна

  • Виробник: KRISPOL
  • Модель: 20121
  • Наявність: На складі
  • 1 634 грн.

0 відгуків / Написати відгук

Все більш популярною серед споживачів стає постільна білизна із сатину. Для цього є безліч причин: висока якість і унікальні властивості тканини поєднуються з відносно невисокою ціною. Шовковиста поверхня сатину приємна на дотик і розташовує до сну. Комплекти постільної білизни з сатину гіпоалергенні, екологічні, вони добре пропускають повітря і не електризуються. Також сатин добре зігріває людину в холодну пору року, а в спекотний літній день навпаки охолоджує тіло. Сатин має високу міцність і з легкістю витримує 200-300 праннів. Сатинова білизна не мнеться і не сідає після прання, що також є важливим фактором.

 

Сатин виготовляють із 100% бавовни. Від складу і щільності переплетіння на пряму залежить міцність тканини. Тому також важливий показник щільності тканини. Сатин класу люкс має щільність плетіння 170 – 180 ниток/см².

 

Догляд за сатиновою постільною білизною.

 

Після покупки нового комплекту білизни обов'язково виперіть його, вивернувши наволочки і підодіяльник навиворіт. Потім рекомендується проводити зміну комплекту один раз на тиждень.

 

Сатинова білизна не линяє, що дозволяє прати її з іншими речами. Проте не рекомендується прати сатинову білизну з виробами з синтетики. По-перше, тому, що для синтетичної і бавовняної білизни, як правило, використовуються різні режими, а по-друге, тому, що грубі волокна поліестеру та інших синтетичних тканин будуть псувати натуральні нитки сатину, внаслідок чого тканина повністю втратить свої найцінніші властивості ― м'якість і гладкість.

 

Сатинову постільну білизну зазвичай перуть при температурі від 40 до 60 градусів. Швидкість віджиму встановлюють в межах 600 обертів на хвилину. Для сушіння в машинці вибирають делікатний режим.

 

Відразу ж після прання висушіть білизну. Прасувати білизну краще трохи вологим. Температура праски для прасування сатинових тканин не повинна перевищувати 200 градусів.

 

В комплект постільної білизни входить:

  • Розтяжність 200 х 220
  • підковдра 180 х 220 двостороння
  • наволочки звичайні, без рюш 4шт: 70 х 70 (2 шт) та 50 х 70 (2 шт) 

 

* в деяких моделях малюнок на наволочках може відрізнятися від фото

** увага! відтінки кольорів на фото можуть відрізнятись від реальних, в залежності від налаштувань вашого монітора

 

 

Дедалі популярнішим серед споживачів стає постільна білизна із сатину. І для цього є безліч причин: висока якість і унікальні властивості тканини поєднуються з порівняно невисокою ціною. Шовковиста поверхня сатину приємна на дотик і має до сну. Комплекти постільної білизни із сатину гіпоалергенні, екологічні, вони добре пропускають повітря й не електризуються. Також сатин добре зігріває людину в холодну пору року, а спекотний літній день навпаки холодить тіло. Сатин має високу міцність і з легкістю витримує 200-300 прань. Сатинова білизна практично не мнеться й не сідає після прання, що також є важливим плюсом.

 

Сатин виготовляють зі стовідсоткової бавовни. Від складу та щільності переплетення безпосередньо залежить міцність тканини. Тому також важливий показник щільності тканини. Сатин класу люкс має щільність плетіння 170-80 ниток/см2.

 

Догляд за сатиновою постільною білизною.

 

Після купівлі нового комплекту білизни обов'язково посирайте його, вивернувши наволочки та підковдру навиворіт. Потім рекомендується проводити зміну комплекту один раз на тиждень.

 

Сатинова білизна не линяє, що дає змогу прати його з іншими речами. Однак не рекомендується прати сатинову білизну з виробами із синтетики. По-перше, тому, що для синтетичної та бавовняної білизни, зазвичай, використовуються різні режими, а по-друге, тому що грубі волокна поліестеру та інших синтетичних тканин чіплятимуть натуральні нитки сатину, внаслідок чого тканина повністю втратить свої найцінніші властивості — м'якість і гладкість.

 

Сатинова постільна білизна зазвичай переться за температури від 40 до 60 градусів. Швидкість віджимання встановлюють у межах 600 обертів за хвилину. Для сушіння в машинці вибирають делікатний режим.

 

Відразу ж після прання висушіть білизну. Прасувати білизну краще трохи вологою. Температура праски для прасування сатинових тканин не має перевищувати 200 градусів.

 

До складу постільного комплекту входить:

  • простирадло 200 х 220
  • пододеяльник 180 х 220 двусторонний
  • наволочки стандартні, без рюш 4 шт.: 70 х 70 (2 шт.) і 50 х 70 (2 шт.)

 

* у деяких моделях малюнок на наволочках може відрізнятися від фото

** Вага! відтінки кольорів на фото можуть відрізнятися від реальних, залежно від параметрів вашого монітора

 


Характеристики
Длина второй наволочки 70
Длина наволочки 70
Длина пододеяльника 220
Длина простыни 220
Карман наволочки С запахом
Карман пододеяльника На молнии
Наволочка 4 (шт)
Особенность наволочек Разных размеров
Пододеяльник 1 (шт)
Простыня 1 (шт)
Простыня на резинке Нет
Хлопок 100
Ширина второй наволочки 50
Ширина наволочки 70
Ширина пододеяльника 180
Ширина простыни 200
Тип комплекта Двуспальный
Тип ткани Сатин
Плотность 170
Подарочная упаковка Да

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Теги: Двоспальний двосторонній комплект постільної білизни на блискавці 180*220 Сатин Люкс (20121) TM КРІСПОЛ Україна

Samysok - магазин білизни і домашнього текстилю © 2024
Tools4Shop.com